Ons bedrijf

In elke sfeer en prijs heeft Van Daalen Woninginrichting uit Nijkerk vloeren waaronder kamerbreed tapijt, pvc en laminaatraamdecoratie, meubels waaronder bankstellen, stoelen, salontafels en eethoeken. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om de winkel tijdens de openingstijden te bezoeken, dan maakt Van Daalen Woninginrichting graag buiten deze uren tijd voor u vrij.

Er wordt bij u opgemeten en advies gegeven waar u iets aan heeft. U heeft van A tot Z met één bedrijf te maken. Veel andere bedrijven besteden uit en als het dan fout gaat zit u als consument tussen twee bedrijven in en dat is dus bij Van Daalen Woninginrichting niet het geval. Hierdoor weten klanten uit een groeiende regio het bedrijf te vinden.

Onze winkel is bij uitstek de plek om ideeën op te doen en om advies te vragen. Heb je een complete make-over in gedachte, of wil je wat meer kleur in huis? Heb je je zinnen gezet op een nieuwe eethoek, of wil je het fijne weten van gordijnen?

Van Daalen Woninginrichting uit Nijkerk is lid van het CBW. Deze bond van woninginrichting is er voor u als klant. Als ondernemer moet Van Daalen Woninginrichting aan diverse eisen en regels voldoen om lid te worden van het CBW. Zoals regels over de levertijd, levering, vervoer en garantie. U weet zo als klant dat u bij een goed bedrijf bent aangekomen, waar u met gerust hart een order kunt plaatsen. Wat ook belangrijk is, het CBW is er ook voor u als u een klacht heeft, die niet naar uw idee juist wordt opgelost.

Kom langs, kies, combineer en maak gebruik van de vakkennis die beschikbaar is. We laten je graag zien dat een mooi interieur voor iedereen en voor elk budget is weggelegd.