ARTIKEL [De Stad Nijkerk, 08-11-2017]

Van Daalen Woninginrichting verhuisd.

Winkel open na drastische verbouwing.V.l.n.r.: Bertus Burgwal, Richard Perko, Arina en Arjan van Daalen en Anne-Geeske Wallet

Maureen van Goethem

Van Daalen Woninginrichting is verhuisd en dat wil eigenaar Arjan van Daalen graag met iedereen vieren op vrijdag 24 november aanstaande.

Was Van Daalen vorige week nog gevestigd op het Verlaat, de verbouwing en inrichting ging dusdanig voorspoedig, dat het bedrijf inmiddels een tiental meters verderop is verhuisd naar het bijna 400 vierkante meter grote, voormalige pand van de Hema / Time Out. Het sfeervolle uiterlijk representeert in alle opzichten het gezicht van de zaak. De ingerichte ‘woonkamers’ laten zien wat de huidige trends zijn op het gebied van wonen. ,,Je komt binnen in een ruimte, waar alles in het oog is”, vertelt Van Daalen. ,,De klanten krijgen direct een goede indruk van de mogelijkheden. Raambekleding, zonwering, meubels, verlichting, verf (onder eigen label) en vloeren in vele stijlen en materialen van alle bekende merken. De productgroepen zijn nu uitgebreid te zien. En we krijgen ook, omdat er vraag naar is, behang in de collectie. Alle banken kunnen worden voorzien van de mooie meubelstoffen van Kobe.”

[START] Arjan van Daalen startte de onderneming in februari 2010, nu bijna acht jaar geleden. Destijds nog (samen met broer David als Van Daalen tapijt & vinyl) op pad van klant naar klant met een bedrijfsauto vol stalen van leveranciers.Als snel kwam het plan om een kleine showroom te openen en wel op de Oude Barneveldseweg 9. Maar daar barstte het bedrijf al snel uit zijn voegen en op 1 juli 2012 werd een uitbreiding een feit: Arjan van Daalen ging alleen verder en het bedrijf van Jan Poorter, aan het Verlaat 8 werd overgenomen en kreeg de naam Van Daalen/Poorter. Ook deze keer is ruimtegebrek de hoofdzaak van de verhuizing. Van Daalen: ,,We hebben nu alles gelijkvloers en dat is overzichtelijker voor ons, maar ook zeker voor de klant.” De naam ‘Poorter’ is nu verwijderd. De winkelruimte aan het Verlaat wordt toegevoegd aan Frans Poorter Slaapcomfort.

Bij Van Daalen kunnen klanten advies krijgen over verrassende oplossingen voor lastige woonkamers en mooie kleurencombinaties. ,,Met respect voor ieders budget, creativiteit en een keur aan stijlen, maken van ieder huis een klein paleisje.” Van Daalen vindt het belangrijk dat elke klant de juiste informatie krijgt. ,,We hebben hier alle vakkennis in huis en hoe druk het ook is in de winkel, we nemen alle tijd voor de klanten.” Voor het leggen van de vloeren, het leveren van de meubels, het aanbrengen van raambekleding en schilderen levert Van Daalen eigen mensen.

[OPENINGSTIJDEN] Met de verhuizing zijn ook de openingstijden aangepast: van dinsdag t/m donderdag van 10:00 tot 18:00 u, vrijdag van 10:00 tot 20:00 u en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

 

Van Daalen Woninginrichting

Catharinastraat 2-4, 3861BP Nijkerk

Tel.: 033 – 245 46 18

www.vandaalenwoninginrichting.nl

 

Bron: De Stad Nijkerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *