Van Daalen Woninginrichting Amersfoort

Is uw vloerbedekking versleten?
Wilt u uw trap weer een frisse uitstraling geven?
Bent u aan een nieuwe bank toe, of wilt u nieuwe raambekleding?
Dan bent u bij Van Daalen Woninginrichting aan het juiste adres.

Ons uitgebreide assortiment vloerbedekking, laminaat, gordijnen, raamdecoratie en meubilair komt tegemoet aan uiteenlopende wensen op interieur gebied. Van klassiek tot eigentijds, van ingetogen tot opvallend.
Kijk verder op onze website of kom een kijkje nemen in onze winkel en showroom in Nijkerk. Hier treft u een uitgebreide collectie stalen aan, zodanig gepresenteerd dat u van elk product een goede indruk krijgt qua vormgeving en toepassing.

Daarnaast komen wij ook graag bij u thuis voor een deskundig interieur advies op maat. Geheel vrijblijvend en desgewenst ‘s avonds of op zaterdag. Ook het opmeten doen wij zelf, wij berekenen direct en uw wensen worden door ons zelf accuraat uitgevoerd.

Waarom kiezen voor Van Daalen Woninginrichting?

Al vele jaren is Van Daalen Woninginrichting een begrip in Nijkerk en omgeving. Onze productkennis, service en onze uitstekende prijs kwaliteitverhouding hebben daarvoor gezorgd. Samen verwerken wij uw woonwensen met onze vakkennis tot de beste woonsfeer bij u thuis.

Onze showroom

Loop eens bij ons binnen en u zult verbaasd staan van de mogelijkheden. In een persoonlijk gesprek, waarbij uw wensen en mogelijkheden centraal staan adviseren wij u met creativiteit en vakkennis. Ook op het gebied van onderhoud en service bent u bij ons op het goede adres.