Overname J. Poorter

Hij moet er nu niet aan denken dat hij hele dagen thuis zit, maar met ingang van 1 juli zal J. Poorter Vloerbedekking en Gordijnen, het bedrijf van Jan Poorter,  aan het Verlaat 8 in Nijkerk, worden overgenomen door de broers Arjan en David Van Daalen.

De geboren en getogen Nijkerker Poorter (63) was al enige jaren op zoek naar een overnamekandidaat en heeft dat nu gevonden in beide broers. Binnen zeer korte tijd zijn zij enige tijd geleden tot overeenstemming gekomen.

Arjan en David van Daalen zijn in februari 2010 gestart met hun onderneming Van Daalen Tapijt en Vinyl. Afgelopen november hebben zij een showroom betrokken op de Oude Barneveldseweg 9 in Nijkerk. 

Tot de heropening, die naar verwachting eind juni plaatsvindt, kunt u gewoon terecht voor tapijt, vinyl, laminaat, lamellen, jaloezieën, rolgordijnen, gordijnen, vitrages enzovoort. 

Aan het interieur zal natuurlijk het een en ander worden veranderd en opgefrist. Tevens zal de naam wijzigen. 

Na die tijd zal Jan Poorter met enige regelmaat aanwezig zijn om de broers bij te staan bij wat er gebeurt en hoe het verloopt in en om de winkel. Daarnaast zal hij meer tijd aan zijn hobby’s gaan besteden. Dit zal hij doen naast het werk in de raad van de gemeente Nijkerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *